Publikinformation: FC Trollhättan borta 21/8

Information för dig som ska se matchen FC Trollhättan - GAIS i Svenska Cupen, på plats på Edsborgs IP på onsdag den 21/8 kl 18.30

2024-08-21 8:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Biljetter

GAIS har tilldelats ett stort antal biljetter på arenan. Våra sektioner finns på ena kortsidan samt 2/3 av ena långsidan. Alla dessa biljetter säljs som ”Bortastå” och man kan ta sig mellan lång- och kortsida efter inpassering.

Ståplatsbiljett köper du här >

Sittplatsbiljett köper du här >

Supporterresor

Res med Gårdakvarnen eller med Makrillarna från Göteborg till Trollhättan.

Supporterpub

Supporterföreningarna har inga officiella uppladdningar i Trollhättan inför denna match.

Ta dig till arenan

Edsborgs IP ligger på Tunhemsvägen 45 i Trollhättan. Klicka här för kartlänk. I närområdet runt arenan finns parkeringsmöjligheter. Här kan du läsa mer om parkeringsalternativ.

Du som tar dig till Trollhättan med kollektivtrafik kan planera din resa här hos Västtrafik.


Inne på arenan

Entréer öppnar kl 17.00 och man når GAIS sektioner via den södra kortsidan. Personal från FCT runt arenan hjälper till att slussa gaisare rätt. I kioskerna är det mesta tillgängligt (varma och kalla drycker, korv, öl 3,5%). Det finns också möjlighet att köpa varm mat på våra sektioner.

Väskförbud & vätskeförbud

På grund av krav från Polismyndigheten kommer det inte vara möjligt att ta med sig väskor in på arenan. Väskförbudet gäller alla typer av väskor, inga undantag kommer att göras beroende på storleken av väskan. Förbudet innefattar även alla typer av påsar. Läs mer om väskförbud på idrottsevenemang. Arrangörer tillåter ej att man tar med dryck in på arenan.

Säkerhet

Gästande sektioner omfattas av full visitering innan insläpp.

Det är strängt förbjudet att kasta föremål mot planen, och personer som gör detta kan bestraffas med tillträdesförbud och/eller arrangörsavstängning. Detta gäller på alla arenor. Även GAIS som förening kan bestraffas med böter om detta inträffar.

All skadegörelse, inklusive klistermärken och klotter, faktureras alltid GAIS. All ej tillståndsgiven pyroteknik är förbjuden. Vi uppmanar också kraftfullt att avstå från så kallade ”bangers”, vare sig det gäller samling, marsch eller på arenan då det är förenat med risk för allvarliga permanenta hörselskador.

SLO:er och säkerhetspersonal på plats

Oscar Lindmark, SLO, Erik Bergkvist, säkerhetschef. GAIS personal arbetar i röda kläder märkta med GAIS samt funktion.


Tveka inte att kontakta oss i service- och säkerhetsfrågor. Vi har alltid direktkommunikation under matchdag med arrangerande förening. För kontakt med SLO innan matchdag, mejla slo@gais.se eller kontakta SLO via X på @GAIS_SLO.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER