Jack Cooper Love lämnar GAIS

Jack Cooper Love, som kom till GAIS på lån från IF Elfsborg inför säsongen 2024, säljs till engelska League One-klubben Burton Albion FC och lånet avslutas därmed i förtid. Försäljningen sker i samförstånd mellan GAIS och IF Elfsborg.

2024-07-16 20:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

– GAIS tränarteam och ledning har övervägt de sportsliga för- och nackdelarna med övergången, och kommit fram till att det här beslutet är det bästa för GAIS. Klubben erhåller i samband med övergången ett belopp från IF Elfsborg som vi är nöjda med. Processen har  pågått i drygt tre veckor och dialogen har varit positiv mellan alla inblandade parter. Vi tackar Jack för hans insatser i GAIS under våren och önskar lycka till med fortsatt spel i Burton Albion, och vi tackar även IF Elfsborg för att gott samarbete, kommenterar Magnus Sköldmark, teknisk direktör.

Jack vill skicka en hälsning till alla supportrar:

– Jag skulle vilja passa på att tacka alla gaisare för den här tiden. Även om det blev kortare än vad vi hade tänkt oss så är jag otroligt tacksam över att ha fått möjligheten att representera GAIS och vara med på denna häftiga resa som GAIS gör just nu! Nu väntar ett nytt kapitel för mig i England så stort lycka till framöver och återigen tack för allt!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER