Information om biljetter till höstderbyt IFK Göteborg – GAIS

Måndagen den 30:e september kl 19.00 är det dags för det efterlängtade höstderbyt. IFK Göteborg är hemmalag, och det kommer att bli fullsatt snabbt!

2024-09-02 10:47

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS har tilldelats exakt lika många biljetter som IFK Göteborg fick under vårderbyt, ca 3700 st. Dessa kommer i första hand att erbjudas till våra årskortsinnehavare (årskort inköpta senast 28/8). Vi räknar med att biljetterna kommer sälja slut snabbt. Skulle det finnas biljetter kvar efter 15/9 så kommer dessa att erbjudas till våra medlemmar.

Hur köper jag biljett?

Tisdagen den 10:e september klockan 10.00 skickar vi ett mail till alla e-postadresser som finns kopplade till ett årskort (eller pottbiljetter), förutsatt att du inte tidigare tackat nej till att ta emot e-post från oss. I mailet finns en länk till biljettsidan, och du kan köpa max två biljetter, oavsett hur många årskort du har kopplat till din e-postadress. För att komma in på biljettsidan behöver du först logga in via Fotbollskonto.

Vilka sektioner har GAIS?
Som bortasektion räknas sektion A-O (ståplats) och sektion B-P (sittplats). Observera att hela kortsidan, både nedre och övre etage, kommer fungera som en aktiv klacksektion. Detta innebär att även den som väljer sittplats förväntas aktivt stötta laget under matchen. Full visitation kommer ske i entréerna till hela bortasektionen.

Vad kostar biljetterna?

Biljettpriset på bortasektionerna är 260 kr inklusive serviceavgift, både på övre och nedre etage. Priset är samma för vuxen, barn, pensionär etc, och samma som IFK Göteborg fick på vårderbyt.

På vilken sektion gäller bortakortet?

Bortakortet gäller på övre etage, dvs sektion B och P. Om du har bortakort och hellre vill gå in på nedre etage, vänligen kontakta info@gais.se senast fredag 6/9.

Vid frågor - kontakta info@gais.se.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER