Information om biljetter till BK Häcken borta 3/11

GAIS sista bortamatch i Allsvenskan i år spelar vi mot BK Häcken på Bravida Arena söndagen 3/11 kl 14.00. Årskortsinnehavare kommer att ha förtur till de ca 1500 biljetterna på bortasektionen.

2024-09-27 8:30

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS har tilldelats ca 1500 platser på Bravida Arena. Dessa kommer i första hand att erbjudas till GAIS årskortsinnehavare (årskort inköpta senast 26/9), från och med 3/10 kl 13.00. Vi räknar med att biljetterna kommer att sälja slut snabbt. Eventuella kvarvarande biljetter släpps till våra medlemmar den 7/10.

Hur köper jag biljett?

Årskortsinnehavare kommer att få ett mail torsdagen den 3/10, strax innan kl 13. Mailet skickas till alla e-postadresser som finns kopplade till ett årskort (eller pottbiljetter), förutsatt att du inte tidigare tackat nej till att ta emot e-post från oss. I mailet finns en länk till biljettsidan som börjar gälla kl 13.00, och för att komma in på biljettsidan behöver du först logga in via Fotbollskonto.

Du kan köpa max två biljetter, oavsett hur många årskort du har kopplat till din e-postadress. Det är tyvärr inte tekniskt möjligt att styra begränsningen efter antal årskort, men om du har fler årskort än ett kopplade till din mailadress kan du kontakta info@gais.se senast på tisdag 1:e oktober för att lägga till fler mailadresser.

BK Häckens biljettsläpp till allmänheten sker samma dag och tid, kl 13.00 den 3/10.

Vilka sektioner har GAIS?

Som bortasektion räknas sektion C (ståplats) och sektion B (sittplats). Observera att hela kortsidan kommer fungera som en aktiv klacksektion. Detta innebär att även den som väljer sittplats på sektion B förväntas aktivt stötta laget under matchen. Full visitation kommer ske i entréerna till båda bortasektionerna.

Vad kostar biljetterna?

BK Häcken tillämpar dynamisk prissättning, vilket innebär att priset ännu inte är fastställt, men cirkapris är 200 kr inklusive serviceavgift. Detta gäller både på sektion C och B.

På vilken sektion gäller bortakortet?

Bortakortet gäller på sektion C, dvs ståplats.

Vid frågor - kontakta info@gais.se.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER