GAIS söker fotbollstränare till Gårdsten

GAIS bedriver sedan tio år tillbaka gratis fotbollsträning för barn och unga i stadsdelen Gårdsten. Vi behöver nu förstärka tränarteamet med ytterligare en person, för att kunna erbjuda fler träningspass per vecka och åldersgrupp. Du kommer att planera och leda träningar för barn i åldern 5-10 år.

2024-08-23 13:18

GAIS

Klubben

Samhälle

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

GAIS bedriver sedan tio år tillbaka gratis fotbollsträning för barn och unga i stadsdelen Gårdsten. Målet är att skapa en meningsfull fritid, en aktiv vardag, och ett intresse för fysisk aktivitet. Verksamheten är aktiv året runt, utomhus på sommaren och inomhus på vintern. Varje vecka deltar ca 150 barn och unga.

Vi behöver nu förstärka tränarteamet med ytterligare en person, för att kunna erbjuda fler träningspass per vecka och åldersgrupp. Du kommer att planera och leda träningar för barn i åldern 5-10 år, två dagar i veckan. Grupperna kan bestå av upp till 60 barn.

Du ansvarar för material, planering och kommunikation med vår samarbetspartner Gårdstensbostäder. Till din hjälp har du ungdomar anställda av Gårdstensbostäder, och du kommer då även att arbetsleda dem. Om du vill finns möjligheten att i tjänsten även delta som assisterande tränare för grupper med barn upp till 14 år.

Anställningen är en timanställning om minst 6 timmar per vecka, vardagskvällar, med möjlighet till utökning upp till 20 timmar per vecka. Tillträde snarast.

Vi söker dig som:

  • Är minst 18 år.
  • Är en kommunikativ, positiv och engagerad ledare.
  • Har erfarenhet av arbete med barn och unga.
  • Har någon form av fotbollserfarenhet, antingen som ledare eller spelare

Meriterande:

  • Utbildning inom ledarskap och träning.
  • B-körkort

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Ansökningarna hanteras löpande, så tveka inte med din ansökan. Sista ansökningsdatum är 6/9 2024.

Skicka din ansökan med CV och personligt brev till ungdomskoordinator Sabina Berggren,  sabina.berggren@gais.se .

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER