GAIS inleder samarbete med minnesfonden Caspers minne

Casper Malm var bara 18 år när han gick bort i en bilolycka i Onsala. Sen barndomen var GAIS laget för Casper. Från och med säsongen 2024 inleder GAIS ett samarbete med minnesfonden Caspers minne.

2024-09-25 8:30

GAIS

Klubben

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Casper Malm var bara 18 år när han gick bort i en bilolycka i Onsala. Mitt i den djupa sorg som drabbade hans familj växte en önskan om att göra något i hans minne. Casper var en hängiven gaisare och vi är glada att kunna föra hans minne vidare.

Sen barndomen var GAIS laget för Casper. Från och med säsongen 2024 inleder GAIS ett samarbete med minnesfonden Caspers minne. Fonden kommer att dela ut ett uppmuntringspris till två spelare i ungdomslagen på pojk- respektive flicksidan, spelare som under föregående år uppträtt i Caspers anda, spridit glädje och varit en bra kamrat. Priset kommer delas ut för första gången på Gamla Ullevi på den första hemmamatchen säsongen 2025.

Fonden har redan börjat stödja GAIS för att gynna ungdomsverksamheten. GAIS är stolta att få hjälpa till och hålla Caspers minne vid liv.

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER