Attentat värmer upp publiken inför matchen GAIS – IFK Värnamo

När GAIS möter IFK Värnamo på Gamla Ullevi den 20:e oktober så föregås fotbollsmatchen av en konsert med punklegendarerna Attentat.

2024-10-09 8:30

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Matchbiljetten ger tillgång till konsertområdet utanför Gamla Ullevi som kompletteras med servering med fullständiga rättigheter, samt souvenirförsäljning. Området öppnar 14.00, ca 14.45 startar konserten och 16.30 är det dags för avspark i GAIS näst sista hemmamatch för säsongen i Allsvenskan.

Punkgruppen Attentat har en mångårig koppling till GAIS då de gjort ett helt album med GAIS-låtar varav flera spelas i samband med match. I våras släppte de en helt nyskriven låt, ”Dårarna från stan”, som syftar till ett tifo-budskap från 2023 som löd ”Vi är sällskapet från city, vi är dårarna från stan”. Vilka som sjunger refrängen? GAIS A-trupp naturligtvis.

– Vi har jobbat mycket med att utveckla våra matchevenemang under året och vi vill hitta fler sätt att leverera en kanonupplevelse för vår publik. Att vi kan erbjuda en hel eftermiddag i GAIS-anda, med både musik och fotboll för såväl familjen som kompisgänget, känns otroligt kul säger GAIS evenemangsansvarig Johanna Ageborg.

– GAIS resa i seriesystemet de senaste åren har varit en fantastisk upplevelse för oss i bandet som har grönsvarta hjärtan. Att få spela våra låtar för GAIS-publiken live är en ära, och vi hoppas att riktigt många kommer och sjunger med, säger sångaren Mats Jönsson.

Foto: Tintin Jönsson

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER