Allt du behöver veta inför GAIS - Halmstads BK

All evenemangsinformation du kan behöva inför ditt besök på Gamla Ullevi och den allsvenska matchen mellan GAIS och Halmstads BK!

2024-08-17 8:00

GAIS

A-laget Herr

Senaste nytt

Huvudbild på nyhet

Jubileumsmatch

Allsvenskan fyller 100 år vilket firas denna match! Se till att ha intagit din plats allra senast 15 minuter före avspark för att inte missa något av jubileumsprogrammet. Och innan dess - glöm inte ett besök i vårt uppladdningsområde där en särskild framtagen retrokollektion finns till försäljning i souvenirtälten.

Biljetter och entré

  • Matchen börjar 16.30 och vi öppnar entréerna kl 15.15. Entréerna stänger efter första halvlek.
  • Kom i god tid! Köbildning och trängsel kan uppstå, särskilt tätt inpå avsparkstiden.
  • Biljetter köps med fördel på gais.ebiljett.nu, annars i biljettkassan som öppnar kl 14.30. GAIS tar inget ansvar för biljetter köpta på något annat sätt.
  • Notera noggrant den entré du ska använda.
  • Biljettkontroll kan ske i två steg, innan du passerar genom ingången till arenan. Var därför redo med din biljett framme vid ankomst.
  • Barn upp till och med 6 år som sitter i vuxens knä behöver ingen biljett.

Säkerhet för våra besökare

Ett besök på en GAIS-match ska vara en rolig och trygg upplevelse. Vi uppmanar därför samtliga våra besökare att respektera varandra och våra ordningsregler. Bland annat innebär detta att:

      Det är förbjudet att kasta in föremål på planen.

      All form av ej tillståndsgiven pyroteknik är förbjuden.

      Visitering förekommer på samtliga entréer.

      Barnvagnar, cykelbatterier, hundar och sparkcyklar får inte tas med in på arenan.

      Rökförbud råder på arenan.

SLO, publikvärdar, ordningsvakter, sjukvårdare och läkare finns alltid på plats från entréernas öppnande fram till matchens avslut. Tveka inte att ta kontakt om du har frågor eller behöver hjälp med något.

Väskförbud

Väskförbud råder på arenan, inklusive påsar och handväskor. Närmaste väskförvaring finns på Göteborgs centralstation. Undantag görs för väskor för medicinskt bruk, samt skötväska för litet barn.

  • En medicinsk väska är en mindre väska som enbart innehåller mediciner som inte är lämpliga att förvara i ficka. Ex. insulinsprutor eller andra akutmediciner liksom andra känsliga medicinska hjälpmedel.
  • En väska som innehåller något av ovan och annat, så som kläder, nycklar, mobil eller liknande bedöms som en väska som inte är tillåten.
  • En skötväska för små barn innehåller enbart omvårdnadsprodukter för mindre barn.

Evenemang och service

  • Kom ihåg att planera in ett besök i vårt uppladdningsområde! Här erbjuds uteservering, DJ, aktiviteter och souvenirförsäljning. Området öppnar kl 14.00.
  • Kiosker finns i anslutning till alla sektioner och är öppna före och under match.
  • Matchbar finns på båda långsidorna.
  • Det är inte tillåtet att ta med egen mat och dryck.

Ta dig till arenan

Gamla Ullevi är beläget en kort promenad från Centralstationen. Ta gärna spårvagnen till Ullevi Norra, Ullevi Södra eller Drottningtorget. För dig som behöver köra bil till arenan är Ullevigaraget, Valhalla, Tomtegaraget, Heden och Focus-huset exempel på parkeringsplatser.

Mer information finns här. Tveka inte att kontakta oss i så god tid som möjligt innan match på info@gais.se om du inte hittar svar på din fråga.

GAIS önskar dig varmt välkommen till Gamla Ullevi!

No items found.

LÄS FLER RELATERADE NYHETER