William Robert "Bobby” Warshaw till GAIS


William Robert

GAIS har gjort klart med Bobby Warshaw, som senast kommer från FC Dallas. Bobby var under hösten utlånad till Ängelholm o han spelade där 9 matcher i superettan.

 

På dessa 9 matcher gjorde Bobby bl a 8 mål och 1 assist. Bobby har signerat ett ettårskontrakt med GAIS, med option för förlängning.

 

Han är en mycket allround spelare, som har spelat på många olika platser. Han är bekväm som mittback och kan även spela ytterback. Dessutom är han i allra högsta grad användbar på mittfält och i anfallet, där han spelat de flesta matcherna för Ängelholm under hösten 2013.

 

Med tanke på att det är en lång säsong och att vi har en del skador på spelare som skall komma igång framöver och att det kommer att bli avstängningar osv som brukligt, så är en allroundspelare med rätt attityd något vi tycker är extra bra att få in och vi har jobbat länge och hårt för det, säger samstämmigt ordf Tomas Andersson och klubb/sportchef Jonas Lunden.

 

Bobby är 25 år och är född i Mechanicsburg, Pennsylvania, USA. Han har spelat universitetsfotboll i NCAA div 1 och framgångsrikt avslutat sina universitetsstudier. Han har spelat i MLS-klubben FC Dallas sedan 2011, där han mest haft en defensiv roll.

 

Nu har han skrivit på för GAIS!

 

Vi hälsar Bobby mycket hjärtligt välkommen till GAIS!!

Av: GAIS
Skapad: 24 februari - 2014

Relaterade dokument

William Robert Warshaw

Kommentera